vrijdag 21 mei 2010

Ovi Maps Beta 3.04 Graduates out of Beta

In de meivakantie met de familie naar noordwest Denemarken geweest voor een vakantie aan de kust. We hebben onze Nokia n97 met Ovi Maps gebruikt om op de exacte locatie aan te komen. De gehele route vanuit Nederland naar noorden verliep prima. Tot ongeveer zo'n 25 km van de eindlocatie. Het gehele systeem was geheel van slag (deels veroorzaakt door de te lage accuspanning).

Ook tijdens het ritje van ons vakantiehuis naar Billund (Legoland) vertoonde de Maps-applicatie vreemde kuren. Het meest bijzondere was het frequente advies dat we op de snelweg kregen om zo maar ineenst rechtsaf te slaan (niet gedaan hoor :-) ).

Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee. Dacht we kopen als we thuiskomen direct een echte GPS. Maar ja...dan ben je thuis en dan denk je: "ach laat ik eerst mijn telefoon maar eens opnieuw configureren." Dat is inmiddels gelukt. Bovendien ben ik door omstandigheden overgestapt op de N97-mini met veel maar massageheugen 'on board'. Nu maar hopen dat het extra geheugen en de nieuwste versie van Nokia Ovi Maps wel het gewenste resultaat oplevert.

Bron: Nokiausers: Ovi Maps Beta 3.04 Graduates out of Beta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten